Selecteer een pagina

BRANDDESIGN

Straal jij uit wat
je wilt uitstralen?

De kunst van een goede branding is het weergeven van kernwaarden van je bedrijf door toepassing van de juiste kleur, typografie, vorm en beeld. Het geeft je bedrijf en product een originele en herkenbare identiteit dat jouw verhaal uitdraagt. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van deze identiteiten. Het leuke van mijn werk is wanneer ik betrokken ben bij de opstart van een nieuw bedrijf of de re-branding van een al bestaand merk of bedrijf. Het zijn vaak mooie maar ook uitdagende trajecten.

DESIGNDIENSTEN

BRANDING

Ik help met de opbouw van je merk door originele gebalanceerde ontwerpen te maken die de essentie van je merk, bedrijf of product weergeven en je boodschap overbrengen. Met een unieke mix van typografie, kleuren en afbeeldingen ondersteun ik jouw verhaal.

OFFLINE IDENTITEIT

Of het nu gaat om huisstijl drukwerk, bedrijfskleding of bijvoorbeeld gevelbelettering, ik kan dit voor je verzorgen in jouw herkenbare branding. Met jouw eigen stijlgids kun je je huisstijl bewaken zodat je uitstraling in- en extern altijd consistent is.

ONLINE IDENTITEIT

Buiten de traditionele media is het met de groeiende online aanwezigheid van je merk des te belangrijker om een eenduidig uitstraling te hebben op alle digitale kanalen. Van zoommeting tot aan alle sociale kanalen ik kan het voor je verzorgen.

DESIGNPAKKETTEN

BRAND REVIEW

Ben je ontevreden over je branding? Wil je je merk naar een hoger plan tillen of wil je weten hoe je je product beter kunt communiceren? Met mijn expertise ga ik je huidige visuele communicatie onder de loep nemen! In een brandsessie van één uur laat ik je zien wat er precies verbeterd kan worden in een stappenplan.

Voor € 495,- krijg ik ...
 • Vooronderzoek
 • Brand review sessie 1 uur
 • Stappenplan in pdf formaat
BRAND NIEUW

Hier start de nieuwe basis van je merkcommunicatie: lettertypen, kleuren, logo en je boodschap. Zij laten zien waar jij voor staat. Ben je klaar om je merk te boosten, naar een hoger niveau te tillen en zo de juiste klanten aan te trekken? Dan is het belangrijk dat wij samen die zelfverzekerde eenduidige uitstraling neerzetten! 

Voor € 1250,- krijg ik ...
 • Voorbespreking op locatie
 • Logo-ontwerp, inclusief levering in alle gangbare formaten, evenals onbeperkte gebruiksrechten.
  Inclusief twee correctieronden
 • Stijlgids voor ontwerptaal, kleurenpalet en lettertypecombinaties, toepasbaar op alle digitale en gedrukte media.
  Inclusief correctieronden
 • Presentatie en toelichting op locatie
BRAND COACH

Beschik je over een communicatieafdeling en wil je je branding intern door hen laten verzorgen? Dan kan ik jouw team on-site coachen en opleiden door middel van software workshops, zodat zij met de door ons gemaakte ontwerpen/templates uit de voeten kunnen. Zo houd je grip op de kosten en ben je verzekerd van een eenduidig branding. Dit is de perfecte opvolger van het Brandboost pakket.

€ 80,- p.p./p.u. krijg ik...
 • Uitleg huisstijl toepassingen
 • Workshop software gebruik
 • Uitleg templates
 • Één op één begeleiding
BRAND UITINGEN

Aan de hand van de door ons gemaakte stijlgids kunnen wij ook de meest uiteenlopende dingen voor je ontwerpen. Van naamkaartjes, brochures, bedrijfskleding, advertenties en auto belettering tot aan gevel reclame. Wij ontwerpen alles in jouw kenmerkende eigenzinnige branding. Daag ons maar uit!

Weet je al wat je wilt?

Met andere woorden…

“Studio Hüsken verzorgt al meer dan 10 jaar de vormgeving en de opmaak van ons Kernvisie Magazine. De samenwerking is uitstekend. We hebben elkaar in de loop van al die jaren steeds beter leren kennen en dat zie je terug in het resultaat.”

Gerrit Boersma

Eindredacteur, Kernvisie Magazine

“Een brochures, advertenties of een ontwerp voor een beursstand? Of het nu gaat om het produceren van grote aantallen pagina’s volgens een vast stramien of het vormgeven van een eenmalig event. Het kan allemaal bij Studio Hüsken. Alles onder één dak. Arthur is betrouwbare partner, altijd creatief en flexibel, óók als er krappe deadlines zijn.”

Jannie de Graaf

Communicatie, ROC Kop van Noord-Holland

“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Arthur. Het is altijd prettig schakelen, hij is erg ervaren en denkt goed mee.”

Tiki Beijering

Marketing & Publiciteit, Triade Den Helder

Hoe kan ik je helpen?

Vragen staat vrij!

4 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This