Selecteer een pagina

WEBDESIGN

Surfs’up… dus wat gaat het worden?

Toen in de tweede helft van de jaren ‘90 één van mijn laatste werkgevers mijn enthousiasme probeerde te temperen met de opmerking “internet en websites… daar hoor je over een paar jaar niets meer van…”, had ik juist het geloof dat het de toekomst zou zijn. Nu is het bij veel bedrijven zelfs het uitgangspunt van hun bedrijfsstrategie.

WEBDIENSTEN

ONTWERP

Wij zorgen voor de look & feel en user experience van je website, allemaal in jouw branding. Voor zeer complexe websites (zoals bol.com) werken wij samen met onze techpartners en verzorgen wij het ontwerp. Zo heb je altijd het beste van twee werelden. 

PRODUCTIE

Voor het maken van een visueel en technisch goed gebouwde site ben je bij mij aan het goede adres. Waar bij menig webbureau vormgeving een ondergeschoven kindje is, gaat dat bij ons hand in hand. Vormgeving is wat ons betreft net zo belangrijk als een goede techniek.

ONDERHOUD

Ter garantie dat jouw website jarenlang meegaat is het verstandig om een onderhouds abonnement af te sluiten. Dan wordt er maandelijks een check gedaan en ervoor gezorgd dat deze altijd up-to-date is. Vraag naar de mogelijkheden.

ONPAGEBOOST

Met als basis de BRANDBOOST ga ik een geweldige onepager neerzetten. Voor jou op maat gemaakt in WordPress, eventueel in nauwe samenwerking met onze copywriter. De perfecte manier om jouw nieuwe bedrijf of product de exposure te geven die het verdient. En dat allemaal in je eigen herkenbare branding. Dit is hét pakket voor als je nog geen complete website nodig hebt voor jouw product of dienst.

Voor € 1295,- krijg ik ...
 • Scrollbare one-pager in WordPress
 • 1 uur voorbespreking
 • 2 correctierondes
 • Koppelingen met je social media

Mocht je binnen één jaar beslissen toch het WEBSITEBOOST af te nemen is dit ons uitgangspunt en wordt de factuur van de onepage verrekend.

WEBSITE BOOST

Wat als een one-pager niet meer voldoet? Dan is het Websiteboost pakket wat je zoekt. Ik zorg ervoor dat jouw zelfverzekerde eenduidige uitstraling doorgevoerd wordt in jouw website. Die backbone van jouw branding wordt vanzelfsprekend ook toegepast in bijvoorbeeld extra nieuwsbrief- of blogpagina modules. Kortom een website die jouw identiteit ademt.

Voor € 2495,- krijg ik ...
 • Voorbespreking op locatie
 • Vastleggen website structuur
 • Eerste statisch ontwerp
  Inclusief 2 correctieronden
 • WordPress website bestaande uit:
  – Homepage
  – Product/diensten pagina
  – Project pagina
  – Over ons
  – Contact pagina
 • Koppeling met social media

Heeft u andere functionaliteit nodig neem dan contact met ons op.

SOCIAL BOOST

Een online identiteit is meer dan alleen een website. Met het SOCIALBOOST pakket zorg ik ervoor dat de sociale kanalen ook jouw uitstraling hebben. Communiceren moet consistent gebeuren op álle kanalen. Ik help je via de online canva-software deze uitstraling te realiseren door templates te maken die je zelf kunt beheren voor Facebook, linkedIn, Instagram, Twitter etc.

Voor € 995,- krijg ik ...
 • Branding voor gebruikte social media accounts zoals Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter en Youtube
 • Inrichten Canva account (excl abbonnenmetskosten)
 • 1 posttemplate per sociaalmedia kanaal
 • 1 uur online Canva workshop

Met andere woorden…

Door gezonde wrijving ontstaat glans! Onze samenwerking met Studio Hüsken verliep in de persoonlijke sfeer uiterst vriendelijk, echter wat betreft het ontwerp van onze website ontstonden stevige discussies. Arthur wilde het op een bepaalde manier aanpakken om tot het beste resultaat te komen en ik wilde het veel sneller en anders doen. Uiteindelijk kwamen we samen tot een oplossing en is er in mijn ogen een heel goed concept uit naar voren gekomen, waardoor de bezoeker van onze website binnen 2 minuten weet waar het over gaat en wij onze value proposition heel goed kunnen communiceren. Ik ben er heel blij mee en kan Arthur van harte aanbevelen als sparringpartner voor jullie concept en voor een professioneel design dat werkt!

Nico Broersen

Eigenaar, The Elements

“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Arthur. Het is altijd prettig schakelen, hij is erg ervaren en denkt goed mee.”

Tiki Beijering

Marketing & Publiciteit, Triade Den Helder

Hoe kan ik je helpen?

Vragen staat vrij!

9 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This