Selecteer een pagina

REVIEWS

Met andere woorden…

Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik voor de meeste van mijn klanten al jaren werk. Dat ik kwaliteit lever voor een goede prijs. Dat er korte lijntjes zijn en dat er altijd wordt meegedacht. Maar liever heb ik dat mijn klanten het je zelf vertellen. Dus met andere woorden…

“Wij werken sinds een aantal jaar samen met Studio Hüsken. Dit naar volle tevredenheid, mede door de korte lijnen en het meedenken vanuit Studio Hüsken komen we snel tot een gewenst resultaat. Absoluut een aanrader.”

Dave Kuijper

Eigenaar, Casino The Strip Alkmaar

“Een brochures, advertenties of een ontwerp voor een beursstand? Of het nu gaat om het produceren van grote aantallen pagina’s volgens een vast stramien of het vormgeven van een eenmalig event. Het kan allemaal bij Studio Hüsken. Alles onder één dak. Arthur is betrouwbare partner, altijd creatief en flexibel, óók als er krappe deadlines zijn.”

Jannie de Graaf

Communicatie, ROC Kop van Noord-Holland

“De samenwerking met Arthur verliep relaxed, we schakelden snel en op de “draaidag” zelf had hij goede ideeën en tips voor de opnamen. Hij weet een relaxte sfeer te creëren, waardoor het voor een ‘debutant’ op film al snel niet meer ongemakkelijk was en we snel goede shots hadden. De montage en afwerking verliep snel en zag er goed uit!”

Eveline van IJperen

Eigenaar, IJ-gen HR en Organisatieadvies

“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Arthur. Het is altijd prettig schakelen, hij is erg ervaren en denkt goed mee.”

Tiki Beijering

Marketing & Publiciteit, Triade Den Helder

“Studio Hüsken verzorgt al meer dan 10 jaar de vormgeving en de opmaak van ons Kernvisie Magazine. De samenwerking is uitstekend. We hebben elkaar in de loop van al die jaren steeds beter leren kennen en dat zie je terug in het resultaat.”

Gerrit Boersma

Eindredacteur, Kernvisie Magazine

Door gezonde wrijving ontstaat glans! Onze samenwerking met Studio Hüsken verliep in de persoonlijke sfeer uiterst vriendelijk, echter wat betreft het ontwerp van onze website ontstonden stevige discussies. Arthur wilde het op een bepaalde manier aanpakken om tot het beste resultaat te komen en ik wilde het veel sneller en anders doen. Uiteindelijk kwamen we samen tot een oplossing en is er in mijn ogen een heel goed concept uit naar voren gekomen, waardoor de bezoeker van onze website binnen 2 minuten weet waar het over gaat en wij onze value proposition heel goed kunnen communiceren. Ik ben er heel blij mee en kan Arthur van harte aanbevelen als sparringpartner voor jullie concept en voor een professioneel design dat werkt!

Nico Broersen

Eigenaar, The Elements

Weet je al wat je wilt?

Hoe kan ik je helpen?

Vragen staat vrij!

14 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This